lupid, lo to jest włączona klima na osiągniecie najnizszej możliwej temp czyli chodzi na maxa
zmiana koloru podświetlenia radia
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
zmiana koloru podświetlenia radia
Podoba mi się radyjko od vw rcd 200(300)mp3, jednakże podświetlenie wyświetlacza jest w kolorze niebieskim, a przycisków w czerwonym. Czy możliwa jest zmiana kolorów na zielony aby pasowało do O1.
-
pewnie ze tak dobra lutownica troche checi wprawne oko i odpowiednie diodyAUTO JEST BOGIEM, PRĘDKOŚĆ NAŁOGIEM, WYŚCIGI ZABAWA A DRIFT TO PODSTAWA
Komentarz
-
a nie chcial bys moze takiego radyjka sprzedac?? Ja mam podswietlenie blue& red i by mi bajerancko pasowało
Komentarz
-
To radyjko mam dopiero "na oku", czekam aż gość zmięknie, ale jeśli nie znajdę nikogo do przerobienia podświetlenia to odpuszczę i zamontuję symphony cd - kwestia niechęci do wyjmowania i noszenia ze sobą panelu (dwa radia już straciłem).
Komentarz
-
a myślisz ze jak będziesz mia firmówkę to sie nie połaszą?? teraz wszystko idzie "po młot" niestety :/Zamieszczone przez sławek_wkwestia niechęci do wyjmowania i noszenia ze sobą panelu (dwa radia już straciłem).
aha a jesli chodzi o tego rcd 200 to musisz jeszcze zapodac adapter CAN`a, inaczej daio nie bedziac całkiem oki, np bedzie sie co 60 min wyłączac, nie bedziesz mogł ściemnic podświetlenia radia, czy nie bedzie wzrostu głośności wraz ze wzrostem predkości.
Komentarz
-
No to widzę że jestem chyba skazany na symphony, złodzieje podobno patrzą z obrzydzeniem na to i nie ruszają z uwagi na trudną odsprzedaż.
Komentarz
-
nico21, ty mi tu lepiej powiedz czy podejmiesz się przeróbki Mojego Nakamichi :twisted: na Biały :szeroki_usmiechŻycie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
BMW serii 3... Radość z jazdy.
Komentarz
-
-
No wówczas jak da się przerobić "Nake" to zdecyduje się na Białe podświetlenie
Więc pytanko, czy się da :?:
Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Komentarz
-
-
Więc musze się umówić z nico21, na konkretny termin i podłubiemy :diabelski_usmiechŻycie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Komentarz
-
dokładnie :!: inaczej sie nie dowiemy :!:Zamieszczone przez MaicroftRozkrecic panel i rozeznac temat - inaczej sie nie da.
Komentarz
-
witam
a mam ja mam takie pytanko czy jak kupie navi do VW i będę chciał zamontować je w O1to potrzebuje jakieś przejściówki?? no i oczywiście czy trudno jest zmienić diody na zielone?? i czy ktoś wie jakie tam diody idą??
pozdrawiam.
-=Wiśnia®=-
Komentarz
-
Komentarz
-
Tymon, spokojnie da się, robili już przeróbki w SD na podswietlenie do VW
With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
wisnia, zapewnie są tam wsadzone SMD`ki, wymina bedzie polegała na podmianie. Kazdy kot choc troche bawiła sie lutownica powienien sobie z tym poradzic.
Komentarz
-
nico21, u mnie w radiu są takie jak w telefonie wielkość główki od szpilki polutować to gówienko czy klejem posmarować jakoś lutowania tego nie widzęTakie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
koja86, przylutować :!: :!: :!: Dzisiaj miałem próbę czegoś takiego i wyszło baja :!:
Dla sprawdzenia wlutowałem kilka diód 1mmx1,5m fabrycznego symphony - teraz jest green&red
Komentarz
-
nico21, nie wiem czy dam radę jak podłączę odsysacz to całą diodę mi połknieTakie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
do smd nie używa się odsysacza :shock: najlepiej gorące powietrze lub wprawne ręce, lutownica grzałkowa z regulacją temp.nico21, nie wiem czy dam radę jak podłączę odsysacz to całą diodę mi połknie
Komentarz
-
ja storuje kolbowa lutownice z ostrym grotem i jest gites. najpierw z jedne strony odlutowywuje a potem z drugiejZamieszczone przez aciudo smd nie używa się odsysacza :shock: najlepiej gorące powietrze lub wprawne ręce, lutownica grzałkowa z regulacją temp.
Komentarz
-
a ja bez odsysania, penceta i szybkie podgrzanie z dwóch stron slaba lutownica kolbowa i jest OK
Komentarz
-
lec, ta jest. po co sobie życie utrudniać. ja też tak robię i nigdy nie miałem problemów a już parę komórek się przetoczyło.... :wink::zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...
Komentarz
-
nico21, dzisiaj rozebrałem radia aby policzyć diody które trza kupić jak poskładałem panel to echo nastała cisza grobowa spotkałeś się z czymś takim? Nic kuva nie ruszałem nic nie dotykałem kuva cisza.... :cry:Takie zwykłe Ambiente
Komentarz
Komentarz